7 Temmuz 2014 Pazartesi

YÜZ ŞEKLİNİZE GÖRE MAKYAJ NASIL YAPMALISINIZ?


Oval Yüz Şekiline Göre Makyaj : Önce fondöten ve pudra daha sonra ise allığı kullanarak makyaj yapmaya başlayın. Kesin çizgilerden kaçarak makyajınızı yapın. Koyu renleri hem rujda hemde göz makyajında tercih etmen şart ayrıca keskinlik sizin düşmanınız yayarak oval şekilde makyaj yapmayı unutmayın.
Yüz Şekliniz ne olursa olsun ten renginiz ile birbirine çok yakın fondoten kullanmayı tercih etmeniz şart hanımlar.
Kare Yüz Şekline Göre Makyaj :  Merhaba fondöten ürününü yüzünün ortasında başlayarak sürmen şart , aydınlatıcı ( parlatıcı ) ürünleri çenende ve göz altlarında hafifce kullanmalı şakaklarının üstüne ise hafifce bronzlaştırıcı alık sürmelisin.. Dudakların için kullandığın ürünlerde canlı renkleri seçmeyi unutma.
Yuvarlak Yüz Şekline Göre Makyaj :  İlk önce yüzünüze fondoten sürerek işe başlayın daha sonra ise gözaltı ve burnunuzun ucuna parlatıcı sürün. Hatta birada ağız kenarlarına partalıcı sürebilirsiniz. Bronzlaştırıcıyı elmacık kemiklerine sürerek yüzünüzün eşit oranda görünmesini sağlayabilirsiniz çok abartıya kaçmadan koyu renkleri tercih etmeniz öneriyoruz.
Uzun Yüz Şekline Göre Makyaj : Yüzüne ten renginde bir fondoten sürerek işe başlamalısın. Elmacık kemiğinden kulaklarına doğru sürterek koyu renk pudrayı yaymalısın. Gözlerine ve dudaklarına yatay makyaj yapmak sende şahane sonuçlar çıkartıcaktır.
Üçgen Yüz Şekline Göre Makyaj : Yüzüne fondöten ürününü her tarafa eşit dağılacak şekilde sürmelisin. Daha sonra ise yanaklarının üstüne hafif pudra ve aydınlatıcı sürmen şart. Alın bölgeni daha ince göstermemiz gerektiğinden şakak kemiklerinin üszerine brozlaştırıcı aldıgı sürmelisin lakin abartıya kaçma. Ve son olarak koyu renk allık kullanarak yüzünün ortasını genel merkez yapmalısın.
Herkadın güzeldir yeterki doğru makyaj tekniklerini kulansın. Yüz şekline göre makyaj konusu üzerine birçok marka ortaya çıkmış olduğu için rekabet ortamı da iyice artmaktadır. Bunun yanı sıra satışa sunulan markaların ürettikleri ürünlerin sayısı ve çeşitliliği günden güne değişmekte olduğunu biliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder